biszkopty
50 dag sera homogenizowanego
galaretka cytrynowa
smietana kremowka
cukier puder
zelatyna
galaretka brzoskwiniowa
brzoskwinie
Blaszke wykladamy biszkoptami, skrapiamy sokiem z cytryny. Ser omogenizowany mieszamy z tezejaca galaretka cytrynowa, dodajemy pokrojone w drobna kostke brzoskwinie. Ser wylewamy na biszkopty i wkladamy do lodowki az calosc bedzie sie ladnie trzymala.
Smietanke ubijamy z cukrem pudrem, dodajemy ok 2 lyzek zelatyny( uprzednio rozpuszczonej)- powstanie bita smiegtana ktore wykladamy na mase serowa- znowu do lodowki
Kiedy bita smietana stezeje, ukladamy plasterki brzoskwini na bitej smietanie, zalewamy tezejaca galaretka - ot i caly przepis
50 dag sera homogenizowanego
galaretka cytrynowa
smietana kremowka
cukier puder
zelatyna
galaretka brzoskwiniowa
brzoskwinie
Blaszke wykladamy biszkoptami, skrapiamy sokiem z cytryny. Ser omogenizowany mieszamy z tezejaca galaretka cytrynowa, dodajemy pokrojone w drobna kostke brzoskwinie. Ser wylewamy na biszkopty i wkladamy do lodowki az calosc bedzie sie ladnie trzymala.
Smietanke ubijamy z cukrem pudrem, dodajemy ok 2 lyzek zelatyny( uprzednio rozpuszczonej)- powstanie bita smiegtana ktore wykladamy na mase serowa- znowu do lodowki
Kiedy bita smietana stezeje, ukladamy plasterki brzoskwini na bitej smietanie, zalewamy tezejaca galaretka - ot i caly przepis
