Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 446101" data-attributes="member: 151"><p>hmmm mój się nigdy nie zarumienił, a piekłam w dwóch róznych piekarnikach, może nakryj go po prostu kawałkiem folii alu na te pierwsze 10 minut a potem ją szybko zdejmij, potem w 90-100 stopniach nie powinien sie rumienić chyba że Twój piekarnik źle wskazuje temperaturę i ją zawyża, albo może postaw formę niżej? może piekarnik za mocno grzeje od góry? na stronie z której jest przepis, piszą że też zaczął się rumienić po 5 minutach, ale mimo to radzą trzymać go całe 10 minut w tej wysokiej temp.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 446101, member: 151"] hmmm mój się nigdy nie zarumienił, a piekłam w dwóch róznych piekarnikach, może nakryj go po prostu kawałkiem folii alu na te pierwsze 10 minut a potem ją szybko zdejmij, potem w 90-100 stopniach nie powinien sie rumienić chyba że Twój piekarnik źle wskazuje temperaturę i ją zawyża, albo może postaw formę niżej? może piekarnik za mocno grzeje od góry? na stronie z której jest przepis, piszą że też zaczął się rumienić po 5 minutach, ale mimo to radzą trzymać go całe 10 minut w tej wysokiej temp. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
Top
Bottom