Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="aniak9" data-source="post: 555411" data-attributes="member: 1135"><p>Papużko, sernik włożyłam do gorącego piekarnika 250 i po 10 minutach obniżyłam do 120 stopni i mniej więcej w tej temperaturze piekłam go około póltorej godziny, trzeba kontrolować wygląd czy się za bardzo nie rumieni, wtedy można jesczee obniżyć temperaturę, a na górę sernika po ostudzeniu wyłałam malinową galaretkę rozpuszczoną w poowie wody , wymieszaną ze zmiksowanymi malinami, pycha!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aniak9, post: 555411, member: 1135"] Papużko, sernik włożyłam do gorącego piekarnika 250 i po 10 minutach obniżyłam do 120 stopni i mniej więcej w tej temperaturze piekłam go około póltorej godziny, trzeba kontrolować wygląd czy się za bardzo nie rumieni, wtedy można jesczee obniżyć temperaturę, a na górę sernika po ostudzeniu wyłałam malinową galaretkę rozpuszczoną w poowie wody , wymieszaną ze zmiksowanymi malinami, pycha! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
Top
Bottom