Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 879644" data-attributes="member: 151"><p>Brzegi formy najlepiej wyłożyć paskami papieru do pieczenia. A piec możesz tyle samo lub dotąd, aż brzegi będą ścięte, a środek jeszcze lekko galaretowaty, lub aż czubek noża włożony w środek będzie czysty tzn. masa nie będzie się do niego lepiła.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 879644, member: 151"] Brzegi formy najlepiej wyłożyć paskami papieru do pieczenia. A piec możesz tyle samo lub dotąd, aż brzegi będą ścięte, a środek jeszcze lekko galaretowaty, lub aż czubek noża włożony w środek będzie czysty tzn. masa nie będzie się do niego lepiła. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
Top
Bottom