Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 879684" data-attributes="member: 4258"><p>Przepraszam, że się wcinam, ale powiem jakiech jak serów używam. Do wszystkich tego typu serników używam zawsze sera śmietankowego o zawartości 24% tłuszczu, a więc tłustych. Nie wiem ile może miec Twój serek? Czasami używam Almette lub podobny z Piątnicy. Te są w mniejszych opakowaniach po 150 lub 200g. </p><p>Jagody zmiksowane i polane na wierzch mogą się &quot;nie zsiąśc&quot; i może byc problem z krojeniem. Chyba wybrałabym opcję sosu jagodowego do upieczonego sernika.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 879684, member: 4258"] Przepraszam, że się wcinam, ale powiem jakiech jak serów używam. Do wszystkich tego typu serników używam zawsze sera śmietankowego o zawartości 24% tłuszczu, a więc tłustych. Nie wiem ile może miec Twój serek? Czasami używam Almette lub podobny z Piątnicy. Te są w mniejszych opakowaniach po 150 lub 200g. Jagody zmiksowane i polane na wierzch mogą się "nie zsiąśc" i może byc problem z krojeniem. Chyba wybrałabym opcję sosu jagodowego do upieczonego sernika. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
Top
Bottom