Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sunnyshine" data-source="post: 880090" data-attributes="member: 4597"><p>Ja sprawdzałam, serek Milk Land miał 8%. I tak zrobiłam, wyszedł tak jak zawsze ( no już nie pierwszy raz go piękę, w sumie rzadko robię sernik, a jak już to najczeście odwołuję się właśnie do tego), ale jeszcze nie rozkroilam. Spróbuję jutro, dam znać jak wyszło smakowo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sunnyshine, post: 880090, member: 4597"] Ja sprawdzałam, serek Milk Land miał 8%. I tak zrobiłam, wyszedł tak jak zawsze ( no już nie pierwszy raz go piękę, w sumie rzadko robię sernik, a jak już to najczeście odwołuję się właśnie do tego), ale jeszcze nie rozkroilam. Spróbuję jutro, dam znać jak wyszło smakowo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik nowojorski
Top
Bottom