Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik wiedeński
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dorota_s1" data-source="post: 856508" data-attributes="member: 3440"><p>Zrobiłam w sobotę, jest przepyszny, tylko niestety opadł bardzo. Na pewno powtórzę, ale wtedy przykryję folią aluminiową, bo tym razem ponieważ się przypiekał to zmniejszyłam temperaturę i może dlatego opadł bardziej. Ale jest pyszny, puszysty i smakuje mi o wiele bardziej niż te serniki z olejem i budyniem. Dziękuję za przepis.</p><p>Co do kostki masła to wydaje mi się, że nie ma to jakiegoś decydującego znaczenia</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dorota_s1, post: 856508, member: 3440"] Zrobiłam w sobotę, jest przepyszny, tylko niestety opadł bardzo. Na pewno powtórzę, ale wtedy przykryję folią aluminiową, bo tym razem ponieważ się przypiekał to zmniejszyłam temperaturę i może dlatego opadł bardziej. Ale jest pyszny, puszysty i smakuje mi o wiele bardziej niż te serniki z olejem i budyniem. Dziękuję za przepis. Co do kostki masła to wydaje mi się, że nie ma to jakiegoś decydującego znaczenia [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Sernik wiedeński
Top
Bottom