iwona44 @ 23 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=588712chociaż ja mam jedno małe ale,co prawda nie do przepisu ale do biszkoptów po prostu zrobiły się takie ciapateJa, z tegoż powodu, daję połamane na małe kawałki herbatniki typu petit beurre
iwona44 @ 23 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=588943A dziękuję bardzo już robiłam,ale do ciasta muszę kupić bo łatwiej mi w domu tłumaczyć,że tych nie wolno ruszać,a jak piekę coś to moje sępy siedzą i pilnują jak wyciągam z piekarnika![]()
![]()
![]()
![]()
Też bym pinowała![]()
iwona44 @ 24 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=589191A to zapraszam im nas więcej tym weselej
Lubie w kuchni pomagac, wiec nie kuś![]()
Ilona @ 24 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=589205Lubie w kuchni pomagac, wiec nie kuś
Nie kuszę ale serdecznie zapraszam,a tym czasem uciekam obowiązki wzywają ,moje ,,dziciątko" czas zawieść do szkoły
olcieek @ 28 Sep 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=593144- na spód kolejnym razem (bo takie na pewno będą ! ) dam zwykłe herbatniki, niekruszone, nie mieszane z masłem i cukrem. Powinno być w porządku, nie ?
- kolejnym razem przykryję ciasto folią, bo z wierzchu też się trochę spiekło. Tylko powiedzcie mi proszę błyszcząca czy matową stroną do góry, bo nigdy nie wiemJa herbatniki łamię na mniejsze kawałki i nigdy nic mi się nie przypaliło. A którą stroną alufolii przykryjesz- nie ma to żadnego znaczenia
Daisy @ 21 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=491678Wyglądają bardzo apetycznie.Robiłam już ciasto marchewkowe, więc i takie racuszki zrobie.
Nawet jutro.![]()
a mi z kolei sernik popękał ale i tak pyszny nie wiem dlaczego popękał -za wysoka temp.???
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.