Sernik z kokosem

Miranda

Member
Lut 17, 2005
1,593
0
0
Chciałam jeszcze dodać, że u mnie też poszło jeszcze ciepłe - zachowałam 4 porcyjki, żeby sprawdzić, jakie będzie to ciasto na zimno :mrgreen: Jest pyszne w obu wersjach :mrgreen:

annia28

Member
Lip 11, 2005
308
0
0
Witam!!
To ciacho dobre jest również zimne tzn. nawet za kilka dni, tak jak u mnie dzisiaj - mąż wcinał jeszcze kawałek do śniadanka i bardzo, bardzo mu smakowało ;) - mnie również!!! :lol: :lol: :lol:
pozdrowionka

syso

Member
Gru 22, 2004
3,194
0
36
Aniu, bardzo sie ciesze, ze sernik smakowal
icon_biggrin.gif
:banana: :banana: :banana: To jest wlasnie w nim fajne, ze jest dobry i prosty, a zarazem wyglada okazale
icon_biggrin.gif

annia28

Member
Lip 11, 2005
308
0
0
Tak - a tak nie lubiłam serników heh, kto by pomyślał !!
Ale przez te wszystkie pyszne przepisy chyba się roztyje :cry: , bo cały czas bym coś piekla
A

Ilona

Moderator
Paź 10, 2004
37,718
1
0
Łoj, gdzie na noc po oczach takimi zdjęciami :dump: :evil:

Ide spać, bo nie wyrobię :!: :!: :!: :mrgreen:

morella

Member
Wrz 24, 2005
393
0
0
Ech... szkoda, ze nie da sie z tych talerzykow tak troszeczke skosztowac :cry: Tylko oczy nacieszyc mozna ;)

syso

Member
Gru 22, 2004
3,194
0
36
Ale piekny sernik, Aletko. Az mnie ochota wziela, a ja nie mam zadnego ciasta w domu. Piekne! Ciesze sie, ze smakowal :mrgreen:

Palita

Member
Maj 31, 2005
550
0
0
Dziewczyny! Przymierzam sie do robienia sernika ale nie wiem jaki ser mam dac twaróg czy homogenizowany(prosze napiszcie jakiej firmy Wy dałyscie) Prosze tez o szybka odpowiedz bo mam na ten serniczek straszna ochote :mniam:

Pozdrawiam
Monika

Palita

Member
Maj 31, 2005
550
0
0
Były kłopoty-ale nie z sernikiem. Pieczenie Twojego serniczka przekładam na jutro-napewno zdam relacje

Pozdrawiam Monika

Palita

Member
Maj 31, 2005
550
0
0
Chyba mocno trzymałas kciuki bo serniczek wyszedł bardzo dobry. Ja tez dałam tylko łyzke oleju do masy serowej. Twój serniczek jest bardzo dobry na ciepło i zimno.

Pozdrawiam
Monika

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy