- Cze 25, 2008
- 3,857
- 0
- 0
jest to potrawa zgodna z dietą protal w fazie II
potrzebujemy
Gałązki selera naciowego umyć i przeciąż wzdłuż a następnie pokroić na dowolne kawałki. Ja lubię drobne cząstki, takie ok. pół centymetrowe.
Twaróg rozdrobnić z kefirem i przyprawami widelcem. Dodać seler, wymieszać.
Jak dla mnie im więcej selera tym lepiej. Uwielbiam jego smak i to, że chrupie
Ta porcja wystarcza mi na cały dzień w pracy jako sycący posiłek. Oczywiście chwilowo bez pieczywa
potrzebujemy
- 1 kostkę chudego twarogu
3-4 łyżki chudego lub odtłuszczonego kefiru
2-3 gałązki selera naciowego
sól, pieprz, ulubione przyprawy
Gałązki selera naciowego umyć i przeciąż wzdłuż a następnie pokroić na dowolne kawałki. Ja lubię drobne cząstki, takie ok. pół centymetrowe.
Twaróg rozdrobnić z kefirem i przyprawami widelcem. Dodać seler, wymieszać.
Jak dla mnie im więcej selera tym lepiej. Uwielbiam jego smak i to, że chrupie
Ta porcja wystarcza mi na cały dzień w pracy jako sycący posiłek. Oczywiście chwilowo bez pieczywa
Ostatnią edycję dokonał moderator: