Basia_11 mam ślinotok![]()
![]()
![]()
![]()
Lecę z chusteczką)![]()
22go czerwca jedziemy do naszych przyjaciół z wizytą - ja z dziecmi zostaję z przyjaciółką i jej dziećmi w lesniczówce, nasze chłopaki jadą 23go na zjazd do technikum. Zrobię to ciasto i zabiorę ze sobą, nawet jeśli będzie ciepło jego transport nie powinien być kłopotliwy.
pozdrawiam serdecznie
Basia
Bethan @ 26 Sep 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=369655Moja teściowa ostatnio zrobiła tort chałwowy, i jakkolwiek to ciasto jest bardzo dobre, to ten tort po prostu poezja - cudownie kremowy i bardzo chałwowy w smaku. Za kilka dni podam przepis, bo jest wart spróbowania.Czekam z niecierpliwością![]()
Bethan @ 2 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=372362Obiecany przepis na tort chałwowy, niestety zdjęcia nie zdążyłam zrobić - zniknęło zaraz po podaniu na stół.A może warto ten przepis jako nowy wątek zamieścić? Jak ktoś będzie szukał pomysłu na tort to może nie trafić akurat w środek dyskusji a cieście sezamowo-chałwowym...
Za 3 tygodnie są imieniny mojego ślubnego, zrobię taki torcik![]()
pozdrawiam
Basia
Basia_11 @ 3 Oct 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=372491A może warto ten przepis jako nowy wątek zamieścić? Jak ktoś będzie szukał pomysłu na tort to może nie trafić akurat w środek dyskusji a cieście sezamowo-chałwowym...
Za 3 tygodnie są imieniny mojego ślubnego, zrobię taki torcik![]()
pozdrawiam
BasiaZamieściłamMiałam problemy z wysłaniem, stąd najpierw znalazł się tutaj.
kamila @ 11 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=484743paczka to 100g, a sezam ? to są jakies rodzaje? U mnie nie maSezam jest w torebkach i po 100 i po 200 gI chyba nawet wieksze paczki widziałam...![]()
Cinka @ 11 Apr 2007 napisał:index.php?act=findpost&pid=484751Jest jeszcze czarny sezam.No, ale raczej w tym przepisie nie chodzi o niełuskany![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.