Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Sezamowo-anyzowe paluchy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 428619" data-attributes="member: 592"><p>CYTATNo tak, u mnie to jest balon. </p><p>Bertinet twierdzi, ze to jest wariacja na temat &quot;Salat mit Croutons&quot;, bo on proponuje nadziewac te balony salatka, (balony robia wlasnie za croutons) tylko dressing podawac nalezy oddzielnie. Na zdjeciu wyglada to jak balon ze skorki od chleba, no w ogole bez miekiszu sa. Rozwalkowuje sie ciasto na placki o grubosci-cienkosci 1-2 mm i piecze 3-4 min.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 428619, member: 592"] CYTATNo tak, u mnie to jest balon. Bertinet twierdzi, ze to jest wariacja na temat "Salat mit Croutons", bo on proponuje nadziewac te balony salatka, (balony robia wlasnie za croutons) tylko dressing podawac nalezy oddzielnie. Na zdjeciu wyglada to jak balon ze skorki od chleba, no w ogole bez miekiszu sa. Rozwalkowuje sie ciasto na placki o grubosci-cienkosci 1-2 mm i piecze 3-4 min. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Sezamowo-anyzowe paluchy
Top
Bottom