- Wrz 1, 2006
- 1,706
- 0
- 0
Coś z gatunku rzeczy najprostszych, których mogłabym zjeść wiadro i poprosić o dokładkę
- kilka liści sałaty lodowej
- kilkanaście plasterków zielonego ogórka
- kilka truskawek
- garść płatków migdałowych
- jogurt naturalny albo gęsty kefir
- trochę cukru/fruktozy/słodzika
Sałatę pociąć na wąskie paseczki, dorzucić ogórka i pocięte w plasterki truskawki. Jogurt/kefir doprawić do smaku (również sokiem z cytryny, jeśli taka wola), polać sałatę. Delikatnie acz dokładnie wymieszać.
Płatki migdałowe uprażyć na suchej patelni, posypać sałatę.
Po namyśle dodaję zdjęcie
Płatków prażyć zdecydowanie mi się nie chciało, dlatego ich nie widać.

- kilka liści sałaty lodowej
- kilkanaście plasterków zielonego ogórka
- kilka truskawek
- garść płatków migdałowych
- jogurt naturalny albo gęsty kefir
- trochę cukru/fruktozy/słodzika
Sałatę pociąć na wąskie paseczki, dorzucić ogórka i pocięte w plasterki truskawki. Jogurt/kefir doprawić do smaku (również sokiem z cytryny, jeśli taka wola), polać sałatę. Delikatnie acz dokładnie wymieszać.
Płatki migdałowe uprażyć na suchej patelni, posypać sałatę.

Po namyśle dodaję zdjęcie

Załączniki
Ostatnią edycję dokonał moderator: