Shortbread prawie jak oryginalny

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
pyszny shortbread. Upiekłam w mini piekarniczku z połowy porcji i ciekawie się stało - bo smakuje jakoś tak karmelowo (ten piekarnik inaczej grzeje)

użyłam skrobii kukurydzianej, a nie ryżowej.
 

Margot

Well-known member
Cze 24, 2005
16,728
603
113
pyszny shortbread. Upiekłam w mini piekarniczku z połowy porcji i ciekawie się stało - bo smakuje jakoś tak karmelowo (ten piekarnik inaczej grzeje)

użyłam skrobii kukurydzianej, a nie ryżowej.
o to ja dzisiaj zrobię te dwie wersje -ryżową i kukurydzianą,a mam skrobię bo kupiłam ,na faworki bezglutenowe ,które robiłam dla córeczki mojej przyjaciółki
 

Paulinka

Member
Wrz 18, 2004
4,774
0
0
ciasteczka wyszły bardzo smaczne, sypkie i kruchutkie
icon_smile.gif
 

Malgosimi

Member
Gru 22, 2004
22,404
0
0
Paulinko, to dobrze ze smakują :!: :!: :!: ale ten substytut mocno podejrzany (ale konemann tak juz ma) - kompletnie inne działanie jak dla mnie
 

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,457
7
38
Ja się podpiszę pod Małgosią być może tłumaczenie jest nie za dobre bo dziwne żeby dodawać kaszkę manną do shortbreadu
icon_smile.gif
ALe najważniejsze że smakowało
icon_smile.gif
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy