- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
100g orzechow wloskich
100g czerstwego chleba
2-6 zabkow czosnku
okolo 1 szkl oliwy
3 lyzki octu winnego
Bede kombinowala z roznymi chlebami, na tymczasem zrobilam z oliwkami kalamata i octem balsamicznym.
Czosnek i orzechy zmalakserowac
Chleb namoczyc w wodzie, odcisnac i polaczyc z reszta dodajac oliwe, bo dosc geste to. Na konec wmieszac jeszcze ocet. I koniec.
Uwaga 3 duze zabki czosnku na ta ilosc wychodzi na ostro.
100g czerstwego chleba
2-6 zabkow czosnku
okolo 1 szkl oliwy
3 lyzki octu winnego
Bede kombinowala z roznymi chlebami, na tymczasem zrobilam z oliwkami kalamata i octem balsamicznym.
Czosnek i orzechy zmalakserowac

Uwaga 3 duze zabki czosnku na ta ilosc wychodzi na ostro.
Ostatnią edycję dokonał moderator: