Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Skórka pomarańczowa w syropie.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1410828" data-attributes="member: 956"><p><strong>Buko</strong>, <strong>Tatter</strong> tak mnie zdjęcie tych podsuszonych skórek zafascynowało, że kupiłam pomarańcze i chcę zrobić z tego przepisu. mam pytanie:</p><p>czy do gotowania skórki dajecie w takich kawałkach jak zazwyczaj się obiera pomarańcze? To znaczy ja tak obieram nacinając skórkę na krzyż. Czy dzielicie je na mniejsze kawałki?</p><p>Będę wdzięczna za podzielenie się jak to robicie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1410828, member: 956"] [B]Buko[/B], [B]Tatter[/B] tak mnie zdjęcie tych podsuszonych skórek zafascynowało, że kupiłam pomarańcze i chcę zrobić z tego przepisu. mam pytanie: czy do gotowania skórki dajecie w takich kawałkach jak zazwyczaj się obiera pomarańcze? To znaczy ja tak obieram nacinając skórkę na krzyż. Czy dzielicie je na mniejsze kawałki? Będę wdzięczna za podzielenie się jak to robicie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Skórka pomarańczowa w syropie.
Top
Bottom