Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Skórka pomarańczowa w syropie.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1414176" data-attributes="member: 59"><p>Arcydziegiel. </p><p>Babcia moja miala ogromny krzak i ja bym chciala miec, ale nie ma sadzonek w sklepach, a nasiona trzeba szybko wysiac, w tym samym roku. Jak juz sie ma rosline, to jak chwast bedzie co roku odrastac. </p><p>Jest w miasteczku pod Ottawa farma z ziolami. Musze sie kiedys wybrac, ale wiosna mam tyle zajec, ze nie daje rady. Moze w tym roku ze wzgledu na chlodna wiosne bym zdazyla... </p><p>Nasiona ze wzgledu na aromat tez sa fajne w kuchni. </p><p>Nasiona zbiera sie we wrzesniu, korzen wrzesien-pazdziernik, a lodygi wiosna i wczesnym latem kiedy sa mlode.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1414176, member: 59"] Arcydziegiel. Babcia moja miala ogromny krzak i ja bym chciala miec, ale nie ma sadzonek w sklepach, a nasiona trzeba szybko wysiac, w tym samym roku. Jak juz sie ma rosline, to jak chwast bedzie co roku odrastac. Jest w miasteczku pod Ottawa farma z ziolami. Musze sie kiedys wybrac, ale wiosna mam tyle zajec, ze nie daje rady. Moze w tym roku ze wzgledu na chlodna wiosne bym zdazyla... Nasiona ze wzgledu na aromat tez sa fajne w kuchni. Nasiona zbiera sie we wrzesniu, korzen wrzesien-pazdziernik, a lodygi wiosna i wczesnym latem kiedy sa mlode. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Skórka pomarańczowa w syropie.
Top
Bottom