Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Skórka pomarańczowa w syropie.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 1728206" data-attributes="member: 956"><p>Moje zrobiły się wilgotne i takie nabierałam łyżeczką i dodawałam do ciasta.</p><p>Zajrzałam do lodówki i okazało się, że mam resztkę tych skórek. One na pewno mają kilka lat; odrobinę spróbowałam i w smaku są może ciut bardziej gorzkie ale nie zepsute.</p><p>Tak wyglądają:</p><p>[ATTACH]109772[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 1728206, member: 956"] Moje zrobiły się wilgotne i takie nabierałam łyżeczką i dodawałam do ciasta. Zajrzałam do lodówki i okazało się, że mam resztkę tych skórek. One na pewno mają kilka lat; odrobinę spróbowałam i w smaku są może ciut bardziej gorzkie ale nie zepsute. Tak wyglądają: [ATTACH]109772[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Skórka pomarańczowa w syropie.
Top
Bottom