Ja tylko skrapiałam oliwą z oliwek a zasadniczą "masę" stanowi olej kujawski, bo jak dla mnie ten olej jest bardzo neutralny i nie ingeruje w smak śledzia. A czarne oliwki są super i ładnie kontrastują![]()
pozdrawiam serdecznie i świątecznie
Basia, po zakupach i śniadaniu czyli... śledziach z ziołami![]()
kermidt @ 27 Nov 2006 napisał:index.php?act=findpost&pid=402112mojego meza ziola kluja w zeby.
Czy sa jakies patenty, zeby byly one w sloiku dla smaku i zapachu, ale nie oblepialy kazdego kawalka sledzia?
wezelek z plotna?
poza tym sledz genialnyKermidt ja np do rosołu to wszystkie ziarenka i listki czesto wrzucam w zaparzajce do herbaty, sciagnelam ten patent z jakiejs ksiazki i jets super. Na podonej zasadzie mozna sobie uszyc poduszeczke z gazy...
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.