- Sty 28, 2006
- 6,033
- 9
- 38
Są zawsze na wigilię i znikaja w oka mgnieniu trzeba się dobrze starać żeby się załapać.
Oto przepis
śledzie moczymy (jeśli słone) i kroimy na kawałki układamy na półmisku
Na oleju podsmażamy cebulkę pokrojoną w krążki do miękości cebuli musi być dość sporo.
Gdy się udusi dodajemy koncentrat pomidorowy (słoiczek) mieszamy i przyprawiamy pieprzem solą i tym czym lubimy troszkę studzimy i jeszcze ciepłacebulkę wylewamy na sledzie.
Są mięciutkie i pyszne.Super najlepsze jak tylko wystygną.
Oto przepis
śledzie moczymy (jeśli słone) i kroimy na kawałki układamy na półmisku
Na oleju podsmażamy cebulkę pokrojoną w krążki do miękości cebuli musi być dość sporo.
Gdy się udusi dodajemy koncentrat pomidorowy (słoiczek) mieszamy i przyprawiamy pieprzem solą i tym czym lubimy troszkę studzimy i jeszcze ciepłacebulkę wylewamy na sledzie.
Są mięciutkie i pyszne.Super najlepsze jak tylko wystygną.
Ostatnią edycję dokonał moderator: