Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
slod piekarski
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dana" data-source="post: 194598" data-attributes="member: 642"><p>Właśnie jestem na etapie robienia słodu, Pszenicę moczyłam w sicie z miską / komplet plastikowy kupiony w supermarkecie /. Jestem już po pierwszym etapie. Zastanawia mnie proces palenia pszenicy od 20-40 min.</p><p>Mam pytanie czy przez te 20 min otrzymamy słód jasny a po 40 min ciemny ? Proszę znawców o odpowiedź.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dana, post: 194598, member: 642"] Właśnie jestem na etapie robienia słodu, Pszenicę moczyłam w sicie z miską / komplet plastikowy kupiony w supermarkecie /. Jestem już po pierwszym etapie. Zastanawia mnie proces palenia pszenicy od 20-40 min. Mam pytanie czy przez te 20 min otrzymamy słód jasny a po 40 min ciemny ? Proszę znawców o odpowiedź. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo inne/Dodatki do pieczywa
slod piekarski
Top
Bottom