mimi33 @ 9 Sep 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1341630miu-miu biały tort prześliczny
a dziękuję cieszę się że się podoba, takie słowa zachęcają do pracy, a w moim przypadku do dalszej nauki.pozdrawiam![]()
Elzunia @ 17 Sep 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1344057miu miu - sliczny i jak dokladnie. Wszystkiego dobrego z okazji imienin, pozdrawiam.
Lambethko, co to jest masa smakowa?dziękuję bardzoszkoda że Was też nie mogłam nim poczęstować...pozdrawiam![]()
![]()
Elzunia @ 17 Sep 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1344057miu miu - sliczny i jak dokladnie. Wszystkiego dobrego z okazji imienin, pozdrawiam.
Lambethko, co to jest masa smakowa?Przepraszam - przeoczylam pytanie. Ze smakowa tak mi sie uzylo - chodzilo mi czy smietana zabarwiona jest barnikiem czy z dodatkiem np. jakiegos soku ze ma taka ladna barwe![]()
sabuto @ 20 Sep 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1344812To jest zielony czołg! Choć patrząc na to kiepściutkie zdjęcie to sama się zastanawiam co to ja stworzyłam
czadowy! jako zona czolgisty-zapalenca fana militariow jestem pod wrazeniem. Lubie takie wyzwancze torty![]()
zdradz z czego zrobilas lufeslomka czy wafelek?![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.