Karina Cashel
Member
- Cze 6, 2009
- 932
- 3
- 18
kadarma @ 20 Mar 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1606523nie zmieścił się...Kadarmo! Ten tort jest zjawiskowy!
Cudownie wygląda ten tort z 90 ką , cieszy oko!
Aniutka @ 5 Feb 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1603710Piekne torty robicie!
Mam pytanie: w niedziele mamy impreze urodzinowa mojej coreczki. Tort bedzie w ksztalcie swinki Peppy, z masa smietanowa (bita smietana + mascarpone), chce go udekorowac "jopkami". Chcialam dzis (piatek) upiec biszkopt, jutro go przelozyc i w niedziele rano dekorowac. Ale bede miala sporo pracy w niedziele i zastanawiam sie, czy moglabym tort ozdobic w sobote wieczorem - przetrwa bez problemu do niedzielnego popoludnia? Nie rozmaze mi sie nic? Jak myslicie?Piękne ,jest co podziwiać!
Toż to klasyka dzieła sztuki.Gratuluję talentów!
Odnowię troszkę i zerknę do przodu .Warto zajarzyć tu!
kadarma @ 25 Jun 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1609915no, no - zapraszamy. nie było mnie dwa tygodnie na forum a tu już jest co chwalić.Clifford jak żywy. Moje "dziubdziane".
Karino, wreszcie wprawiłam się w maślanych różach, a jeszcze rok temu wolałam lepić z masy, a teraz chwila moment i róże są. Zaczynam próbować wyciskać inne kwiatki.Piękne te torciki!
kadarma @ 25 Jun 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1609916Chyba za mało pomniejszyłam, bo wchodzą po dwa...O Matko moja kochana! cudo!Czy literki są wyciskane czy gotowce?
kadarma @ 26 Jun 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1609948Dzięki za takie pochwały, rumienię się. Litery wycięte z masy cukrowej położone przed odbiorem. Wcześniej położone rozpuszczajä się na śmietanie.Dzięki za odpowiedź Kadarmo! Dawno mnie tu nie było jakimś cudem odnalazłam to forum na poczcie mailowej i wróciłam,jestem zaskoczona tymi umiejętnościami jakie tu są prezentowane .Może swoje kiedyś przedstawię! Pochwały jak najbardziej zasłużone!
kadarma @ 26 Jun 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1609948Dzięki za takie pochwały, rumienię się. Litery wycięte z masy cukrowej położone przed odbiorem. Wcześniej położone rozpuszczajä się na śmietanie.Kadarmo ten koszyczek to na pierwsze kliknięcie powieką sprawia wrażenie prawdziwego! Będę czerpać inspiracje od Ciebie.
Posty z 2012 roku a jakże wartościowe ,dlaczego nie wracacie do nich! i jeszcze wcześniejsze.
kero @ 23 Jun 2016 napisał:index.php?act=findpost&pid=1609805Ale cudnyI jaki dopracowany![]()
I został zżarty! dobrze że fotka pozostała!
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.