Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
I co Iwa zamawiasz? Dobrze zrozumiałam? termin ważności na pół roku? Ja się gubię w tych pismach, to można zamówić tylko 5 szt i w cenie jest wliczona
cena wysyłki? Pięć bym zdążyła użyć do listopada. Tak myślę na wakacjach jak syn jest w domu to już po pieczeniu przy autystycznym dziecku to opieka non stop.
O właśnie doczytałam,że można 5szt! Tak to jest jak się jednym okiem zerka na dziecko!

Ostatnią edycję dokonał moderator:

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Hajastan o jakie dokładnie dekoracje chodzi? Bo myślę,że wszystko zależy od gęstości masy jak będzie za rzadka to nie bardzo bo nie będzie się trzymać i spłynie!

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
Hajastan myślę że do tych gotowych kremów warto dodać masła, żeby był nieco gęstszy, bo inaczej szybko zrzednie w rękawie. Ja robiłam bez masła, bo mi się po prostu nie chciało, a dekoracje jakoś wychodziły, ale z masłem powinno być nieco łatwiej
icon_biggrin.gif
Używałam i Otkera i Gellwe.

Hajastan

Member
Maj 1, 2012
528
0
0
dzieki za pomoc, dodam masła, wy to jesteście mistrzynie, ja w swoim życiu może z 5 tortów zrobiłam, ale bardzo mnie zafascynowało robienie i ozdabianie tortów mam nadzieję, że kiedyś też dojde do takiej perfekcji jak wy

Nat_alia

Member
Kwi 19, 2012
68
0
0
icon_smile.gif
nie chciałam, żeby był zbyt różowy, więc wymyśliłam sobie fiolet i wymieszałam odrobinę barwnika ( w proszku) czerwonego z niebieskim, ale kolor był zbyt nudnyi mdły, więc dodałam jeszcze czerwonego barwnika (trochę za dużo
icon_smile.gif
) i wyszeedł taki jaki jest brudny róż.
Postanowiłam więcej nie wydziwiać ;) co za dużo to nie zdrowo.
Z tymi małymi różyczkami też odrobinę przekombinowałam, ale co tam... Człowiek uczy się na własnych błędach.

Nat_alia

Member
Kwi 19, 2012
68
0
0
Iva robi ślicznie te róże. Mam nadzieję, że i mi się niedługo uda. Czekają mnie jeszcze dwie impezy w maju, to sobie poćwiczę ;)

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy