malena h @ 13 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1302754masz rację, kochana, bo 1B jest większą wersją 2D...
Się ma to oko!![]()
Elzunia @ 14 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1303198do tych kobietek ktore sie znaja: chce sobie kupic zestaw tylek - ktore lepsze, te ktore kupila Hajastan czy te ktore kupila doris71?Ja mam taki zestaw jak Doris tam jest dużo tylek,ale wszystkich się nie używa w tym drugim zestawie Hajastan jest mniej ,ale te podstawowe wszystkie są.
Musisz się zastanowić ile kasy możesz wydać i na jaką skale będziesz je wykorzystywać takie moje zdanie jest.![]()
Elzunia @ 14 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1303334Limbethka, Sabuto - jak juz je bede miala to sie bede bawila, narazie mam jakies pojedyncze w domu i jest mi to za malo.
A wogole to poszukam jakiegos sklepu z dodatkami w poblizu, tak zebym mogla wejsc, podotykac, pobawic sie juz w sklepie, powybierac - toc to czysta rozkosz..........
jakie barwniki polecacie w plynie czy w proszku?
Dzieki za podpowiedzi.dobrze miec i te i te. Aczkolwiek zamiast tych w plynie - polecam w zelu. Sa intensywniejsze, gestsze i lepiej sie rozprowadzaja. Mozna nimi tez malowac. Ja mam tylko w proszku i w zelu. A jak chce w plynie to rozpuszczam ten w proszku w odrobinie wody lub wodki. Dla mnie osobiscie byloby strata pieniedzy kupowanie barwnikow w plynie![]()
Co do tylek to jak sama mowisz - lepiej pojsc do sklepu, poogladac, podotykac i zobaczyc, ktore sa nam naprawde potrzebne. Wtedy rozgladnac sie za zestawem. Zanim kupisz w sklepie, sprawdz w sklepach internetowych czy nie dostaniesz taniej![]()
malena h @ 15 Jun 2012 napisał:
Iva @ 15 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1303707a ja nie widzę lali
Nie widać u Ciebie? U mnie jest.
Ps. dziś dostarczyli mi śmietanę chłodzi się. To będzie moje pierwsze spotkanie ze śmietaną roślinną.
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.