Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
Anna5 @ 27 May 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1133172Dziękuję Joanno
icon_smile.gif
Radzę sobie zwykłymi woreczkami do mrożonek. Po prostu nakładam do rękawa dwa kolory odpowiednio do ułożenia tylki
icon_smile.gif
Podoba mi się takie wykończenie
Wiem że są takie specjalne rękawy do dwukolorowej dekoracji, ale nigdzie nie mogłam ich dostać. Poeksperymentuję więc na zwykłym worku.
icon_smile.gif

terjon

Member
Lip 22, 2007
767
0
0
Jakoś brakuje mi wyobraźni.Worek ma dwie komory w środku a mam włożyć tylkę do środka worka.Ale jak mogę włożyć tylkę do dwóch komór naraz?
gruebel_2.gif
Oświećcie mnie dziewczyny.

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
terjon @ 27 May 2011 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1133471Jakoś brakuje mi wyobraźni.Worek ma dwie komory w środku a mam włożyć tylkę do środka worka.Ale jak mogę włożyć tylkę do dwóch komór naraz?
gruebel_2.gif
Oświećcie mnie dziewczyny.
gruebel_2.gif
Też się teraz nad tym zastanowiłam. Podejrzewam że może worek ma na stałe zamontowaną końcówkę. A może podział worków na jakiejś wysokości łączy się.

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
Ja takiego worka nie mam, ale podejrzewam, że przegroda w środku nie jest aż do samego dołu i wtedy tylka bez problemu przejdzie przez jedną komorę, a zatrzyma się dopiero przy wylocie.

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
To samo ja robię przy pomocy jednego worka, po prostu z jednej strony worka kładę jeden kolor, a z drugiej drugi. Można więcej.

devillwoman

Member
Lis 18, 2010
438
0
0
Ja też w jeden worek kłade i jakoś daje rade ;) to moje ostatnie na roczek dziewczynki i chłopca
icon_smile.gif

Załączniki

• cc11.jpg
    cc11.jpg
    164.9 KB · Wyświetleń: 0
  • cc22.jpg
    cc22.jpg
    148.6 KB · Wyświetleń: 0

Jo_anna1

Member
Lip 9, 2009
3,219
0
0
daumen.gif

Myślę, że dobrze byłoby wpisywać jaki rodzaj(tylko z nazwy może) masy uzywamy do wykończenia, wówczas osoby które od niedawna tortują miałyby łatwiej bo wiedziałyby co z danej masy można zrobić.
gruebel_2.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy