jaasmina @ 29 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1146004Śliczne torty![]()
Auto z doopkami bardo mi sie podoba-świetny pomysł
Jestem ciekawa jak zrobiłaś piłkę . Czy to przełożone warstwy biszkoptu i tak docięte czy jakoś inaczej ją uformowałaś?Tu wstawiłam zdjęcia jak robiłam piłke, wyszły mi 3 blaty i 2 przełożenia bo torcik był malutki ( 1,2 kg)
https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=3...p;#entry1146018
lambethka @ 29 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1146005ale te posladki jakie fajne...takie kraglutki...mmmmm...![]()
Jedna była nawet pryszczata( życzenie klienta) ale na zdjęciu tego nie widać
a i wogóle myśle czy jak na męskie to nie za okrągłe![]()
![]()
![]()
devillwoman @ 29 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1146022Jedna była nawet pryszczata( życzenie klienta) ale na zdjęciu tego nie widać
a i wogóle myśle czy jak na męskie to nie za okrągłe![]()
![]()
Heheh dobre, a torciki pierwsza klasa.
ania-magda @ 30 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1146276Sprzedają czasami preparaty do wybielania mas, właśnie pod torty ślubne. Widziałam u mnie we Wrocławiu takie coś. Polecam masę waniliową lub czekoladową (tradycyjny krem maślany), w drugiej wersji daje się białej czekolady - masa jest bardzo smaczna. Można dodać jeszcze jakieś owoce, żeby trochę zneutralizować słodkość.Super! Dziękuje Ci baaardzo i czekam na zdjęcia. Wesele za 3 tygodnie więc chyba zdąże ze wszystkim, zeby jeszcze sprawdzić![]()
ania-magda @ 30 Jun 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1146395W sklepie pani tak mówiła, że właśnie do wybielania się stosuje, to mi się przypomniałoMasę mam na myśli tą: klik. Z rękawa powinna się dobrze wyciskać, do wątku zaraz dodam zdjęcia jak moja wyglądała po ubiciu z białą czekoladą. Nie wyciskałam, ale konsystencja ok. A smakowała przepysznie
Wg mnie mógłby pasować biszkopt makowy - ale na wesele to chyba biały najlepszy, decyzja należy do pary młodej
Sory Aniu to tą wypowiedz miałam zacytować![]()
Anna5 @ 1 Jul 2011 napisał:index.php?act=findpost&pid=1146975Dzisiaj zrobiłam nowego pieska, bo tamten mi się nie podobał i dodałam jeszcze kota, żabę i stojącego słonia, na razie też jeszcze bez kolorów:Zrob prosze instrukcje zdjeciowa jak robisz te zwierzaczki, strasznie sie mi to podoba![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.