Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,428
1
0
doris71 @ 23 Apr 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1281705mimo że nie całkiem gładka podobała się i tort smaczny, dzięki za słowa otuchy
Doris, super:) cellulit jest ok
icon_mrgreen.gif

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,428
1
0
czy któraś z Was kupowała śmietane roślinną w necie? Np tą polecaną przez Annę5, suldy ? Nigdzie nie mogę jej znaleźć
icon_sad.gif

Nat_alia

Member
Kwi 19, 2012
68
0
0
Właśnie szukam i też nie mogę znaleźć. Kiedyś taką śmietanę załatwiał mi znajomy, ale niestety nie pracuje już w cukierni
icon_sad.gif

A to moje muffinki. Trochę prymitywne, bo robione w foremce do kruchych babeczek, przystrajane masą budyniową i zwykłym najtańszym dekoratorem.

Załączniki

• IMG_0676R__E.jpg
    IMG_0676R__E.jpg
    110.3 KB · Wyświetleń: 0

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
Dziewczyny ja biorę w hurtowni cukierniczej "JUREKO" w Zielonej Górze, ja mieszkam kilkadziesiąt km od nich, ale jak wiozą towar do cukierni to od razu mi przywożą. Szukajcie na necie "jureko" najbliżej waszej miejscowości. Teraz biorę od nich jakąś sweet whip, a nie suldy. Na necie nie opłaca się brać tych śmietan, bo wychodzą dużo drożej. To już lepiej ze zwierzęcą pracować.

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Iva

Member
Wrz 13, 2004
9,428
1
0

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Ja kupiłam tamten zestaw z fabryki cukiernika 18 kwietnia odebrałam i chciałam jeszcze foremki i ich nie było
zadzwoniła pani z fabryki cukiernika,że nowy towar będzie za 3 tygodnie to pewnie tylki też zamówią bo tam są tańsze
brutto 192zł mi wyszło kupiłam jeszcze worek i foremki razem za 250 zł i przesyłka gratis była.

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
adaptery dla mnie są rewelacją, bardzo ułatwiają pracę, tak jak sabuto napisała. W tym zestawie co ja mam jest jeden adapter, a mi przydałoby się z 5
icon_wink.gif
Muszę się zebrać i w końcu sobie dokupić
icon_biggrin.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy