Slodki makijaz czyli poskromienie tortow

sabuto

Member
Mar 23, 2012
6,305
0
36
Nat_alia trochę kiepskie zdjęcie tak mniej więcej to podobne do tych co mam i jeszcze dwa worki i cena całkiem całkiem
ja bym pewnie kupiła.Może jeszcze ktoś się wypowie jak dla mnie mogą być.

zahir2006

Member
Sie 24, 2010
99
0
0
h-elen @ 24 Apr 2012 napisał:
index.php?act=findpost&pid=1281957Tutaj, tani i dość praktyczny zestaw do dekorowania: http://wypiekarnia.pl/zestaw-do-dekoracji.html
Wyżej wymieniony zestaw kupiłam w IKEI w bardzo przystępnej cenie, sprawdza się świetnie
fiesgrins.gif

Nat_alia

Member
Kwi 19, 2012
68
0
0
Ja najbardziej potrzebuję tylki do robienia płatków i listków, ale gdyby udało się kupić ich więcej w dodatku za niską cenę to bym nie pogardziła
icon_smile.gif

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
Ja kupuję jednorazowe w Jureko. W rolce jest 200szt 26x46mm za 74zł, czyli 0,37zł za sztukę. Powiem ci Iva, że te mniejsze spokojnie by mi wystarczyły, bo te co biorę są za duże, ale biorę je, bo wychodzą dużo taniej niż nawet te najmniejsze na necie
icon_biggrin.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
Wstawiam w imieniu soni, pewnie wiele dziewczyn to zainteresuje:

DEKORACJA CIAST- NOWA KOLEKCJA W KIOSKACH
W kioskach zaczela ukazywac sie kolekcja poswiecona wypiekom "Dekoracja Ciast" z firmy De Agostini . Pierwszy numer kosztuje 4,9zł i dołaczone są do niego dwie porządne metalowe foremki w kształcie motylków (śliczne!!!!). Tak więc cena samych motylków jest dużo większa. Drugi numer kosztuje 9,9zł i do ilustrowanego zeszytu z przepisami i sposobem dekoracji dołaczone są trzy metalowe tylki, dwa adaptery, trzy worki silikonowe. Tak więc tez to okazja. Trzeci i kolejne numery mają kosztować po 14,9zł (dokladnie nie pamietam, bo pisze z głowy). Do trzeciego numeru mają być dołączone wykrawaczki literek.
Pierwszy numer kupiła wczoraj w kiosku, dzisiaj kupiłam drugi tez w kiosku. Poszukajcie, bo warto. To jest to wydawnictwo
http://www.deagostini.pl/index.php?co=b&id=8 ,jednak na tej stronie nic nie jest napisane o tej kolekcji. Jest tu jednak numer telefonu i mozna dowiedziec sie pewnie cos wiecej.

Pozdrawiam
Krysia

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Anna5

Member
Sty 31, 2011
434
0
0
Dokładnie tak!
icon_biggrin.gif
Robiłam już taki tort, ale niestety miałam mniejszą tylkę i nie było takiego efektu jak w tym linku, a teraz już mam tą tylkę ha
icon_wink.gif

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy