Elzunia @ 26 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1308033Buuuuu, nie moge ogladac waszych smakowitosci (musze miec 50 wpisow?).
Ale widze koszyczek i babeczki Ivy - gratuluje, naprawde piekne.Elzunia nie widzisz zdjęć? To chyba jest coś nie tak bo Iva też kiedyś mojej lali nie widziała, a gdyby to zależało od ilości postów to chyba żadnego zdjęcia
byś nie widziała,a nie tylko wybrane.Tak myślę bo ja od początku wszystko widziałam.
Nat_alia @ 26 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1308072Sabuto ja koszyczek robię taką tylką jaka wpadnie mi w rękę, ważne, żeby jedna strona była ząbkowana. Mi też na początku wydawało się, że to jest trudne i pracochłonne, ale spróbowałam i okazało się bardzo łatwe. A jak ktoś ma wprawę to rach ciach i jest![]()
Elzunia- zdjęcia Ivy widać zawsze, a resztę tylko po zalogowaniu. Jeśli jesteś zalogowana i nic nie widzisz, to jest coś nie tak. Ja po zarejestrowaniu widziałam już wszystko przy każdym logowaniu.Przy najbliższej okazji spróbuje zrobić koszyk.
Ps. moje zdjęcia też widać po wylogowaniu sprawdzałam bo ja wstawiam tak jak Iva przez ImageShack ,a jak się wstawia przez załączniki to chyba nie widać.
bumelka @ 27 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1308339Może właśnie wyjdzie moje zacofanie co do kompa,ale powiedzcie jak można wstawić zdjęcie przez "ImageShack" ...z czym to się je?![]()
![]()
![]()
Ja sierotka też nie umiałam Iva mnie naumiłaZdjęcia przesyłasz na stronę ImageShack i potem masz kod zdjęcia i go wklejasz na forum.I wyskakuje twoje zdjęcie.![]()
Ja musiałam tam się zarejestrować.
malena h @ 27 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1308639nio, nio, niopięknie!!!![]()
koszyk mnie urzekł całkowicie![]()
mój dzisiejszy torcik jest w masach, niestety nie nadaje się do śmietan
widziałam, piękny![]()
bumelka @ 27 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1308697zauważyłam ze pod zdjęciem mam napis "Uploaded with ImageShack.us"
a u dziewczyn tego nie majednak antytalent komputerowy ze mnie
Musisz go wykasować ,ale tylko jego.
Iva @ 27 Jun 2012 napisał:index.php?act=findpost&pid=1308621wczorajsze:
na wynos , na imieniny mamy kolezanki:
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.