Słodki ryż z mango

Akulka

Member
Gru 28, 2005
28,950
0
0
Cantiq, kochana nie obrażaj się
bussi.gif
Dam sobie rękę obciąć, że nikt nie chciał cie tu urazić
icon_wink.gif

Jest regulamin cina i trzeba go przestrzegać. Jeśli więc chcesz sie podzielić przepisem, to wstawiasz własne zdjęcie lub czekasz, aż inni twój pomysł wypróbują i uwiecznią
icon_mrgreen.gif

Obowiązku wstawiania przepisów na cinie nie ma
icon_wink.gif
To dobra wola każdego z użytkowników
daumen.gif

P.S. A po uszach każdy z nas tu prędzej czy później dostał, tego sie nie uniknie
icon_wink.gif

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Joanna

Moderator
Członek ekipy
Lis 28, 2005
34,589
7,851
113
Cantiq @ 23 Jul 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=545281Sprawa załatwiona, więcej przepisów ode mnie na cokolwiek nie uświadczycie
icon_smile.gif
Dziękuję za okazaną "Uprzejmość" przynajmniej co poniektórych Pań...Róbcie tak dalej , a będzie coraz bardziej niemiło
icon_smile.gif
Cantiq, są fora kulinarne w polskim necie, na których nie przestrzega się praw autorskich, zasad kultury, dobrych manier, ortografii, sztuki dyskutowania i wyrażania swoich opinii. Cincin na szczęście do nich nie należy i za to go cenię. I wierz mi - bez Twoich zdjęć i Twoich przepisów będzie tu nadal miło.......

Ostatnią edycję dokonał moderator:

Cantiq

Member
Cze 5, 2007
3,093
0
0
Akulka @ 23 Jul 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=545303Cantiq, kochana nie obrażaj się
bussi.gif
Dam sobie rękę obciąć, że nikt nie chciał cie tu urazić
icon_wink.gif
Owszem i rozumiem ,że w regulaminie cina pisze to i owo
icon_smile.gif
ale pisze także o tym aby nie atakować innych
icon_smile.gif
poprostu mam dość takiej sytucji i nie chcę aby powtórzył się atak pewnej trójcy na mnie
icon_smile.gif
Sądzę,ze trzeba zakończyć już ten temat bo robi się ogromny offtop ;;)

dziunia

Moderator
Członek ekipy
Paź 30, 2004
27,369
7
38
Napiszę jeszcze jedno, gdybyś Cantiq zastosowała się do regulaminu to nie byłoby sprawy, ale skoro jeszcze masz pretensje, że ktoś śmiał Ci zwrócić uwagę, to nie dziw się potem komentarzom jakie się tu pojawiły, bo całkowicie na nie zasłużyłaś.
EOT

Sinistra

Member
Lut 21, 2005
16,435
3
38
Joanna @ 23 Jul 2007 napisał:
index.php?act=findpost&pid=545308Cantiq, są fora kulinarne w polskim necie, na których nie przestrzega się praw autorskich, zasad kultury, dobrych manier, ortografii, sztuki dyskutowania i wyrażania swoich opinii. Cincin na szczęście do nich nie należy i za to go cenię. I wierz mi - bez Twoich zdjęć i Twoich przepisów będzie tu nadal miło.......

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy