- Kwi 1, 2009
- 648
- 0
- 0
Brzoskwinie z puszki pokroić w cząstki (mogą być świeże, ale wcześniej należy je zblanszować)
4 łyżki rozpuszczonej żelatyny wymieszać z 2 szklankami jogurtu waniliowego i 1 bitą śmietaną w proszku. Wszystko dobrze wymieszać.
1/3 masy wyłożyć do keksówki. Kiedy stężeje wylać na to 1 galaretkę kiwi lub agrestową. Na galaretkę wyłożyć pokrojone owoce, a na nie pozostalą masę jogurtową.
4 łyżki rozpuszczonej żelatyny wymieszać z 2 szklankami jogurtu waniliowego i 1 bitą śmietaną w proszku. Wszystko dobrze wymieszać.
1/3 masy wyłożyć do keksówki. Kiedy stężeje wylać na to 1 galaretkę kiwi lub agrestową. Na galaretkę wyłożyć pokrojone owoce, a na nie pozostalą masę jogurtową.