- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Filety z soli zamarynować w :
cytrynie
oliwie
białym winie
dodać sol, pieprz i listek laurowy
odstawić na kilka godzin
Ziemniaki ugotować, obrać i pokroic w plastry (mozan najpierw obrac, pokroic i ugotowac na prze)
W folii aluminiowej ułozyć warstwę ziemniaków
popipeprzyć porzadnie
na ziemniakach ułozyć rybę, skropić marnatą. Folię zamknąc
Piec około 20* minut w 180 stopniach
Po 10 minutach "woreczki" z folii uchylić
cytrynie
oliwie
białym winie
dodać sol, pieprz i listek laurowy
odstawić na kilka godzin
Ziemniaki ugotować, obrać i pokroic w plastry (mozan najpierw obrac, pokroic i ugotowac na prze)
W folii aluminiowej ułozyć warstwę ziemniaków
popipeprzyć porzadnie
na ziemniakach ułozyć rybę, skropić marnatą. Folię zamknąc
Piec około 20* minut w 180 stopniach
Po 10 minutach "woreczki" z folii uchylić

Ostatnią edycję dokonał moderator: