- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
250 g zimnego miąższu arbuza bez pestek
250 ml syropu z cukru
Sok z połówki cytryny
Sok z połówki pomarańczy
Miąższ zmiksować z syropem i sokami owocowymi
Wstawić do lodówki na jakies 30 minut
Wrzucić do maszynki do lodów
I w zasadzie to wszystko
Niestety moja maszynka nie poradziła sobie z tym sorbetem . Ściął się i owszem, ale nie
na tyle, żeby dał się nabierać gałkownicą
Musiałam wstawić na kilkanaście minut do zamrażalnika
Sorbet jest z tych raczej słodkich..
250 ml syropu z cukru
Sok z połówki cytryny
Sok z połówki pomarańczy
Miąższ zmiksować z syropem i sokami owocowymi
Wstawić do lodówki na jakies 30 minut
Wrzucić do maszynki do lodów
I w zasadzie to wszystko
Niestety moja maszynka nie poradziła sobie z tym sorbetem . Ściął się i owszem, ale nie
na tyle, żeby dał się nabierać gałkownicą
Musiałam wstawić na kilkanaście minut do zamrażalnika
Sorbet jest z tych raczej słodkich..

Ostatnią edycję dokonał moderator: