- Wrz 13, 2004
- 11,874
- 0
- 0
Z góry uprzedzam, że nie wiem skąd taka nazwa. Przepis pochodzi z TV, dawne czasy.
2 kostki topionego serka
4 łyżki śmietany
posiekane pieczarki - 1 szklanka
posiekana natka pietruszki
sól, pieprz
Serki roztopić w śmietanie, dosać pieczarki (ja tarkuję na tarce). Doprawić do smaku.
Połączyć z makaronem. najlepiej krótkim, (jak przestygnie to np. spagetti trudno się je). Posypać natką.
Bardzo sycące
smacznego
2 kostki topionego serka
4 łyżki śmietany
posiekane pieczarki - 1 szklanka
posiekana natka pietruszki
sól, pieprz
Serki roztopić w śmietanie, dosać pieczarki (ja tarkuję na tarce). Doprawić do smaku.
Połączyć z makaronem. najlepiej krótkim, (jak przestygnie to np. spagetti trudno się je). Posypać natką.
Bardzo sycące
smacznego