30 dag przecieru pomidorowego
4 łyżki pikantnego ketchupu
4 łyżki cukru
1/2 łyżeczki sproszkowanej słodkiej papryki
1 łyżka soku z cytryny
1 łyżeczka ostrej musztardy
4 łyżki soku jabłkowego
1/2 łyżeczki sosu worcester
sól i pieprz do smaku
Wszystkie składniki połączyć i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Pozostawić na kilka godzin w chłodnym miejscu.
4 łyżki pikantnego ketchupu
4 łyżki cukru
1/2 łyżeczki sproszkowanej słodkiej papryki
1 łyżka soku z cytryny
1 łyżeczka ostrej musztardy
4 łyżki soku jabłkowego
1/2 łyżeczki sosu worcester
sól i pieprz do smaku
Wszystkie składniki połączyć i wymieszać. Doprawić solą i pieprzem. Pozostawić na kilka godzin w chłodnym miejscu.
Ostatnią edycję dokonał moderator: