Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos barbecue*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 671406" data-attributes="member: 59"><p>sos powinien byc podgrzewany do zgestnienia przez odparowanie. Ale oczywiste, ze jak jest koncentrat pomidorowy to on zagesci. I do potraw na goraco to on jest ok. Tylko sie do przechowywania nie nadaje jak ma takie skladniki jak np. sok jablkowy, bo moze sfermentowac czy splesniec.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 671406, member: 59"] sos powinien byc podgrzewany do zgestnienia przez odparowanie. Ale oczywiste, ze jak jest koncentrat pomidorowy to on zagesci. I do potraw na goraco to on jest ok. Tylko sie do przechowywania nie nadaje jak ma takie skladniki jak np. sok jablkowy, bo moze sfermentowac czy splesniec. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos barbecue*
Top
Bottom