Sos do pangi lub innej rybki
Doskonale zaostrza i podkreśla smak ryby. U nas każdy filet musi byc podany z tym sosem. Pyszny. Przepis od bratowej z internetu- już wiem, że to przepis JO.
pęczek natki- posiekać
pęczek bazylii- posiekać (jeśłi brak dać więcej natki)
czosnku do woli- ja daję 3 ząbki
kaparów pół słoiczka
puszka anchois
łyżka musztardy
4 ogórki kiszone drobno posiekane
ocet winny do smaku
4-5 łyżek oliwy z oliwek
pieprz
Doskonale zaostrza i podkreśla smak ryby. U nas każdy filet musi byc podany z tym sosem. Pyszny. Przepis od bratowej z internetu- już wiem, że to przepis JO.

pęczek natki- posiekać
pęczek bazylii- posiekać (jeśłi brak dać więcej natki)
czosnku do woli- ja daję 3 ząbki
kaparów pół słoiczka
puszka anchois
łyżka musztardy
4 ogórki kiszone drobno posiekane
ocet winny do smaku
4-5 łyżek oliwy z oliwek
pieprz
Ostatnią edycję dokonał moderator: