Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos holenderski i bearnaise*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="buncia" data-source="post: 856268" data-attributes="member: 8736"><p>Dzięki, film pomaga. Nie wiedziałam jak długo miksować te żółtka przed dodaniem masła. Chyba za wcześnie zaczęłam dodawać, sos nie był taki gęsty jak majonez, ale raczej płynny, jasnożółty.</p><p></p><p>W obu przypadkach sos nie miał jednolitej konsystencji tylko taką lekko grudkowatą, i za pierwszym razem mało się nie do końca łączyło z sosem. Za drugim były zwykłe kluchy...</p><p></p><p>Ubijałam mikserem, nie wiem czy to ma znaczenie, czy to nie za mocne ubijanie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="buncia, post: 856268, member: 8736"] Dzięki, film pomaga. Nie wiedziałam jak długo miksować te żółtka przed dodaniem masła. Chyba za wcześnie zaczęłam dodawać, sos nie był taki gęsty jak majonez, ale raczej płynny, jasnożółty. W obu przypadkach sos nie miał jednolitej konsystencji tylko taką lekko grudkowatą, i za pierwszym razem mało się nie do końca łączyło z sosem. Za drugim były zwykłe kluchy... Ubijałam mikserem, nie wiem czy to ma znaczenie, czy to nie za mocne ubijanie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Sos holenderski i bearnaise*
Top
Bottom