Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Spätzle i Käsespätzle
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1653969" data-attributes="member: 59"><p>mmmmm </p><p></p><p>Zapisuje dla pamieci, bo najlepsze proporcje</p><p>1 szkl maki, 2 duze jajka, ale tylko duze, nie ekstra, 1/4 lyzeczki soli i 1/4 szkl mleka. </p><p>Jednak jak jajka za duzo, to one wychodza twardsze. </p><p>To sa 2 porcje. </p><p>Ale wymyslilam jeszcze, ze musze zrobic zacierkowa ze szpeclami. Duza roznica nei jest.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1653969, member: 59"] mmmmm Zapisuje dla pamieci, bo najlepsze proporcje 1 szkl maki, 2 duze jajka, ale tylko duze, nie ekstra, 1/4 lyzeczki soli i 1/4 szkl mleka. Jednak jak jajka za duzo, to one wychodza twardsze. To sa 2 porcje. Ale wymyslilam jeszcze, ze musze zrobic zacierkowa ze szpeclami. Duza roznica nei jest. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Spätzle i Käsespätzle
Top
Bottom