Spagetti crudaioli

kermidt

Member
Wrz 17, 2004
44,979
6
0
Staram sie usilnie nie podawac miesa choc 2 razy w tygodniu.
Jednoczesnie nie podajac nabialu zawsze czuje, ze mogloby byc smaczniej. Ale nie kiedy siegam do kuchni wloskiej.
Ooooo blogoslawienstwo gotujacych szybko i skromnie
anbetung.gif

W tym roku sprobowalam kilku nowych przepisow

250g spagetti
200g dojrzalych pomidorow
8-9 lyzek oliwy
zabek czosnku
20 listkow bazylii
16 zielonych oliwek
sol, pieprz, oregano

Podgrzac czosnek (tylko zmiazdzony) w oliwie, dodac sol.
Pomidory obrac, pokroic na czesci, posolic, zeby puscily sok, ktory nie jest potrzebny.
Na odcedzonym spagetti ulozyc pomidory, farfocle z bazylii i posiekane oliwki. Wszystko polac goraca oliwa.
Natychmiast pozerac.
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy