- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 6
- 0
Staram sie usilnie nie podawac miesa choc 2 razy w tygodniu.
Jednoczesnie nie podajac nabialu zawsze czuje, ze mogloby byc smaczniej. Ale nie kiedy siegam do kuchni wloskiej.
Ooooo blogoslawienstwo gotujacych szybko i skromnie
W tym roku sprobowalam kilku nowych przepisow
250g spagetti
200g dojrzalych pomidorow
8-9 lyzek oliwy
zabek czosnku
20 listkow bazylii
16 zielonych oliwek
sol, pieprz, oregano
Podgrzac czosnek (tylko zmiazdzony) w oliwie, dodac sol.
Pomidory obrac, pokroic na czesci, posolic, zeby puscily sok, ktory nie jest potrzebny.
Na odcedzonym spagetti ulozyc pomidory, farfocle z bazylii i posiekane oliwki. Wszystko polac goraca oliwa.
Natychmiast pozerac.
Jednoczesnie nie podajac nabialu zawsze czuje, ze mogloby byc smaczniej. Ale nie kiedy siegam do kuchni wloskiej.
Ooooo blogoslawienstwo gotujacych szybko i skromnie

W tym roku sprobowalam kilku nowych przepisow
250g spagetti
200g dojrzalych pomidorow
8-9 lyzek oliwy
zabek czosnku
20 listkow bazylii
16 zielonych oliwek
sol, pieprz, oregano
Podgrzac czosnek (tylko zmiazdzony) w oliwie, dodac sol.
Pomidory obrac, pokroic na czesci, posolic, zeby puscily sok, ktory nie jest potrzebny.
Na odcedzonym spagetti ulozyc pomidory, farfocle z bazylii i posiekane oliwki. Wszystko polac goraca oliwa.
Natychmiast pozerac.
Ostatnią edycję dokonał moderator: