Krystyna9 @ 20 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=990011o rany, ależ cudo Ci wyszło![]()
(ja też nie dawałam bitej śmietany teraz, tylko na gorący sernik wyłożyłam zwykła 18% z ekstraktem waniliowym )Krysiu![]()
![]()
olcieek @ 6 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=997965Robię dzisiaj - specjalnie zakupiłam odpowiednią czekoladę w Lidlu
ona jest bardzo fajna do serników (masz na myśli tę 200gramową z drobinkami truskawkowymi?)
olcieek @ 6 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=998191Tak, właśnie tę mam na myśli
Właśnie się piecze, jeszcze 45 minut gdzieś zostało.
Tak sie zastanawiam cały czas czy dać ubitą 30% śmietanę czy może wylać śmietanę 18% na gorący sernik?
Krysiu robiłaś i tak i tak, wiec proszę Cię doradź co lepiej.
BO zmiksowane truskawki na bank na wierzch pójdą.wylać śmietanę na gorący sernik. Jest bardziej stabilna.
olcieek @ 6 Jul 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=997965Robię dzisiaj - specjalnie zakupiłam odpowiednią czekoladę w Lidlu
i coooooooooooo ? Nie smakował, że tak nic nie mówisz ?![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.