Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Stampot - Zapiekanka z brukselką
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 615169" data-attributes="member: 956"><p>Zrobiłam dokładnie wg przepisu. Nie wiem jak ta zapiekanka miała wyglądać. Mnie wyszło coś takiego:</p><p></p><p>[ATTACH=full]19577[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>W smaku dobre, ale...</p><p>Wprowadziłabym małe zmiany. Pomidory wydaje mi się, że lepsze będą z puszki. Ja dałam świeże, ale wg mnie o tej porze roku to nie są pomidory. Pokroiłam na małe kostki, a i tak po pieczeniu zostały w całości mączyste kostki, a chyba lepiej by było jak by się trochę rozpaciały. Zmiejszyłabym ilość jajek do sosu do jednego, bo z dwóch i w sumie małej ilości śmietany zrobiła mi się jajecznica, a nie sos. Wydaje mi się też, że sosu powinno być więcej. No i trzeba robić z mięsa maleńkie kuleczki. Mnie się nie chciało i zrobiłam wielkości największej brukselki i trzeba je kroić, a wydaje mi się, że lepsze by były takie na jeden kęs.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 615169, member: 956"] Zrobiłam dokładnie wg przepisu. Nie wiem jak ta zapiekanka miała wyglądać. Mnie wyszło coś takiego: [ATTACH=full]19577[/ATTACH] W smaku dobre, ale... Wprowadziłabym małe zmiany. Pomidory wydaje mi się, że lepsze będą z puszki. Ja dałam świeże, ale wg mnie o tej porze roku to nie są pomidory. Pokroiłam na małe kostki, a i tak po pieczeniu zostały w całości mączyste kostki, a chyba lepiej by było jak by się trochę rozpaciały. Zmiejszyłabym ilość jajek do sosu do jednego, bo z dwóch i w sumie małej ilości śmietany zrobiła mi się jajecznica, a nie sos. Wydaje mi się też, że sosu powinno być więcej. No i trzeba robić z mięsa maleńkie kuleczki. Mnie się nie chciało i zrobiłam wielkości największej brukselki i trzeba je kroić, a wydaje mi się, że lepsze by były takie na jeden kęs. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Stampot - Zapiekanka z brukselką
Top
Bottom