Ilona @ 1 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=950539Ciekawe czy panie w sklepei będą wiedziały co to ligawa
ligawa powinna byc w PiP u mnie nie ma problemu by tam ja kupic, i wystepuje wlasnie pod ta nazwa![]()
e-lunia @ 1 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=950651Jak dla mnie ligawa nie nadaje się na steki, jest za twarda.Spróbuję, najwyżej sobie uduszę dłużej.
Ale jesli ligawa się nie nada, to i antrykot też, przecież on jest dalej od polędwicy.![]()
wolowego oczywiscie, ale kawalki rozne.
Wczoraj mielismy T-bone! mmmmmm
w/g mnie rostbef jest na drugim miejscu zaraz po poledwicy. Wlasnie kupilam na tatara! mmmmmmmmm!
Najbardziej lubie steki z grila, ale jeszcze nie czas.
Tu jeszcze sa informacje o wolowinie, mdzy innymi o stekach https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=26274
sylcia @ 1 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=950667Ilonka specjalnie dla Ciebie wstawiam zdjecie miesa,z ktorego Michal robi steki.
Nie mam pojecia jak sie ten kawalek nazywa,ale tak wyglada :![]()
![]()
letti @ 1 Mar 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=950778To mięso,które pokazuje sylcia,wygląda jak antrykot.Skąd wiem?Z telewizji.Właśnie pewna pani w programie Sobota w kuchni...robiła steki i mówiła,że z antrykotu lepiej smakują.Chyba oglądałyśmy ten sam program![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.