Sudżi ka halawa

Liska

Member
Lis 27, 2004
3,631
0
0
Dziuniu, to jest najlepsze na 2-3 dzień. Łatwo się klei, jest pyszne na zimno. Na ciepło odgrzewam to na patelni
icon_smile.gif

A słodkie jest jak ulepek, wiem, ale indyjskie słodycze chyba wszystkie są takie ;)
icon_smile.gif
 

carbonicum

Moderator
Członek ekipy
Contributor
Wrz 13, 2004
8,558
25
38
czy mozna dodac to gego bostwa troche mniej cukru? ja nie lubie tak bardzo slodko ;)

czy to prawda, trzeba dodac 1/2 lyzki galki? sorry za niedowierzanie :oops:

a jak przechowywac zeby zjesc dopiero za 2-3 dni?
 

Aniq

Member
Maj 5, 2007
2,734
0
0
Bardzo dobre i rozgrzewające ( na gorąco oczywiście)!
Dodałam miód i kandyzowany imbir, ale zmniejszyłam trochę ilość masła.


Szczerze mówiąc, to znów mam na ten deser ochotę
icon_redface.gif
 

Hichotka

Member
Lut 8, 2005
11,323
0
0
Już wiem do czego dziś zużyję wodę różaną, ktorą dostałam w prezencie z Libii
icon_smile.gif


A nie wiecie czasem ile czasu mogę trzymać taką wodę różaną po jej otwarciu ??? Bo mam jej dużą butlę
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

nurbika

Member
Lis 26, 2007
411
0
0
moja stoi otwarta już ponad 6 miesięcy (zakręcona oczywiście i w ciemnym miejscu) i jak do tej pory aromat (i kolor) ma ten sam co przy zakupie
icon_smile.gif
 
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy