Surówka z selera
Składniki:
seler - 250-370 g
jabłko ( najlepiej szara reneta)
jogurt naturalny - 20 g
cukier - 3 płaskie łyżeczki
sól - 1/2 łyżeczki
sok z 1/3 cytryny
orzechy włoskie - 1 łyżka
rodzynki - 3 łyżki
Wszystkie składniki prócz rodzynek i orzechów wrzucić do naczynia obr. 4 - 45 sek. Następnie wrzucić orzechy i rodzynki , nastawić na wsteczne poz1 -10 sek.
Składniki:
seler - 250-370 g
jabłko ( najlepiej szara reneta)
jogurt naturalny - 20 g
cukier - 3 płaskie łyżeczki
sól - 1/2 łyżeczki
sok z 1/3 cytryny
orzechy włoskie - 1 łyżka
rodzynki - 3 łyżki
Wszystkie składniki prócz rodzynek i orzechów wrzucić do naczynia obr. 4 - 45 sek. Następnie wrzucić orzechy i rodzynki , nastawić na wsteczne poz1 -10 sek.