Skład:
- seler utarty
- jabłko ale bez przesady
- rodzynek łyzka dwie jak smak i gust pozwala
- sok z cytryny tak z łyżke może żeby selerek nie czerniał za bardzo
- majonez łyzka
- smietana łyzka
Zamieszać i zostawic na jakąs godzinke to zmięknie i sie przegryzie jak postoi dłużej to zupełnie nie traci na smaku 8) . Ja lubie do pieczonych mies.
Wczoraj akurat odkryłam ze mam w kuchni rózniste owoce ale powchednich jabłek brak
więc zamiast jabłek do surówki trafił sok z połowy pomarańczy i kilka całych kawałków i rodzinka piała z zachwytu 
- seler utarty
- jabłko ale bez przesady
- rodzynek łyzka dwie jak smak i gust pozwala
- sok z cytryny tak z łyżke może żeby selerek nie czerniał za bardzo
- majonez łyzka
- smietana łyzka
Zamieszać i zostawic na jakąs godzinke to zmięknie i sie przegryzie jak postoi dłużej to zupełnie nie traci na smaku 8) . Ja lubie do pieczonych mies.
Wczoraj akurat odkryłam ze mam w kuchni rózniste owoce ale powchednich jabłek brak