Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Sviskegrot-norweski kisiel sliwkowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Vidarka" data-source="post: 819111" data-attributes="member: 3627"><p>pol kg sliwek suszonych bez pestek(kalifornijskich)</p><p>2 lyzki cukru</p><p>1-2 szklanki wody</p><p></p><p>Gotowac na malym ogniu,az sliwki sie b.zmiekna a woda czesciowo odparuje(ok.20 min)</p><p></p><p>1 lyzke maki ziemniaczanej rozmieszac w 1 szklance wody i wlac do sliwek-zagotowac krotko.Dosmaczyc cukrem w razie potrzeby.</p><p>Gotowe.</p><p></p><p>Lekko przestudzic,podawac polane mlekiem,kremowka,sosem waniliowym czy z lodami.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Vidarka, post: 819111, member: 3627"] pol kg sliwek suszonych bez pestek(kalifornijskich) 2 lyzki cukru 1-2 szklanki wody Gotowac na malym ogniu,az sliwki sie b.zmiekna a woda czesciowo odparuje(ok.20 min) 1 lyzke maki ziemniaczanej rozmieszac w 1 szklance wody i wlac do sliwek-zagotowac krotko.Dosmaczyc cukrem w razie potrzeby. Gotowe. Lekko przestudzic,podawac polane mlekiem,kremowka,sosem waniliowym czy z lodami. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Sviskegrot-norweski kisiel sliwkowy
Top
Bottom