- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
wg Dania niskotłuszczowe PArragon
500 g Piersi kurzej pokroić w kostkę
Marynata:
3 łyżki koncentratu pomidorowego + 2 łyżki sosu worcestershire + 2 łyżki płynnego miodu
Mięso zalać marynatą
Nadziewać na patyczki do szaszłyków (uprzednio namoczone w wodzie), do każdego
dorzucić kilka pomidorków koktajlowych
Piec w piekarniku (na folii aluminiowej) przez ok. 15 minut (w trakcie pieczenia obrócić do
góry nogami ď?
Moim zdaniem wyszły za delikatne
Odrobina ostrości dobrze by im zrobiła
Następnym razem dodam paprykę ostrą lub ciut sambala
500 g Piersi kurzej pokroić w kostkę
Marynata:
3 łyżki koncentratu pomidorowego + 2 łyżki sosu worcestershire + 2 łyżki płynnego miodu
Mięso zalać marynatą
Nadziewać na patyczki do szaszłyków (uprzednio namoczone w wodzie), do każdego
dorzucić kilka pomidorków koktajlowych
Piec w piekarniku (na folii aluminiowej) przez ok. 15 minut (w trakcie pieczenia obrócić do
góry nogami ď?
Moim zdaniem wyszły za delikatne
Odrobina ostrości dobrze by im zrobiła
Następnym razem dodam paprykę ostrą lub ciut sambala

Ostatnią edycję dokonał moderator: